Referenser

Klicka på länken under namnet så kommer Ni till några av de foton jag har tagit på respektive modell...

Susanne Eklöw 

http://www.hopepicture.se/37043042?i=36842065

Det märktes direkt att Peter tar fotograferingen på största allvar då han är mycket seriös och med sin professionella framtoning känner man sig mycket säker som modell. Peter är även mycket närvarande och respektfull. Jag kan således varmt rekommendera Peter.

Susanne

Johanna Petersson

http://www.hopepicture.se/37043042?i=37314078

Peter är toppen att fota med.

Det var min första session men Peter kan konsten att få en att slappna av och det känns som man har känt varandra i evigheter. Peter var väldigt mån om att jag skulle trivas och detta gjorde att jag var bekväm och hade jättetrevligt. Resultatet blev dessutom jättebra.

Jag kan starkt rekommendera er att jobba med honom.

Kram
Johanna

Mirian Odun

http://www.hopepicture.se/37043042?i=36842063

I många år har jag bisysslat och jobbat som modell för en utav Sveriges största modellagentur och har blivit fotograferad av flera professionella fotografer som länge har jobbat i denna bransch.

Som erfaren modell har jag några ord om Peter som jag gärna vill dela med mig till er som funderar på att bli fotograferade och även till andra fotografer som söker partner.

Peter är en outstanding fotograf som inte bara är duktig på att ta bilder utan han är även kreativ och duktig på att jobba fram bilden och tar bilden till sin spets. Han är en trevlig, begåvad fotograf som är full med energi och är professionell i sitt arbete.

Jag är nöjd och vill poängtera att Peter är en komplett fotograf som man bara inte får tappa kontakt med. Jag ger Peter fem stjärnor av fem möjliga och varmt rekommenderar honom till er som vill bli fotograferade och till er som söker en fotograf för att samarbeta med.

Mirian.

Carina Daune

http://www.hopepicture.se/37043042?i=36842082

Peter är en av de bästa fotografer jag har arbetat med.

Han är en mycket varm och generös person med en stor förmåga att skapa en trygg miljö under fotograferingen, så du bara kan slappna av och ha roligt.

Mina bilder blev fantastiska och jag använder dem dagligen i mitt yrke som skådespelare.

Jag har fått många fina kommentarer på dem, som alla kan sammanfattas i meningen: ”Gud, vilka vackra bilder!”

Jag kan varmt rekommendera Peter till alla som söker efter en fotograf!

Hälsningar

Carina

Malin Benckert

http://www.hopepicture.se/37043042?i=36842073

Peter tar bilder som får folk att häpna. Som får mig att häpna. Han är en entusiastisk och positiv person som smittar av sig med sitt härliga humör och får en att känna sig trygg och avslappnad.

När Peter fotat mig har jag fått ta min kreativitet till sin spets och ingenting är fel - allt är vackert när man är med Peter och det är även så man känner sig när han fotar! Det är rena adrenalinkicken. Tänk att få yttrycka sig hur man vill, att få förmedla en känsla, vara kreativ, vara precis hur man vill och släppa allt annat omkring - så känner man när Peter fotar. Och under tiden ger han bra kritik och uppmuntran. Resultatet kan inte bli annat än bra!

Mvh
Malin
 
 
Det finns inga bilder i fotoalbumet än.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.01 | 22:37

Hello.sent me photo swedengirls.We are very happy about the incredible photo that is now hanging in our living room

...
18.01 | 22:35

Hello guys

...
17.01 | 18:52

Ibland tusen bilder som jag ser så plötsligt! där är han! Jag fastnar hans i blick och det känns som det är i mina ögon han har fastnat!! Vilken upplevelse

...
02.08 | 19:58

Stort TACK Kärran

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS